Series Musis

Velen van u zijn er al jaren mee bekend: onze vaste concertseries. Deze series bieden u een aanzienlijk prijsvoordeel ten op zichte van het kopen van losse kaarten. Elke serie is gevuld met absolute topartiesten en ensembles uit binnen- en buitenland.

Niemand minder dan Reinbert de Leeuw is dit jaar onze Artist in Residence. Hij schittert in uiteenlopende programma’s met Het Collectief en zijn eigen Asko|Schönberg. Uiteraard kunt u ook genieten van zijn beroemde interpretaties van de pianowerken van Satie. De kroon op deze serie is de Johannes-Passion van Bach, die volgt op zijn succesvolle Matthäus-Passion van twee seizoenen geleden.

Als kers op de taart krijgt u als seriehouder van ons ook weer een gratis bonusconcert, op 26 januari.

Aarzel dus niet: boek nu één of meerdere van deze prachtige series en verzeker uzelf van een goede zitplaats voor het hele seizoen!

 

 

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.