Week van Toneelgroep Oostpool

Na een succesvolle eerste editie neemt Toneelgroep Oostpool van zaterdag 24 februari t/m zaterdag 3 maart Stadstheater Arnhem over tijdens de tweede Week van Toneelgroep Oostpool. In die week gaat de voorstelling Robin Hood in première, zie je de herneming van familievoorstelling Bromance, de nieuwste delen van de reeks miniatuurportretten van Marcus Azzini: Allemaal Mensen #1, #3 & #4 én Marcus Azzini tipt Bloomsbury van jong talent Florian Myjer en Kim Karssen. Daarnaast is er een randprogramma met inspirerende inleidingen, ontmoetingen met de makers van Toneelgroep Oostpool en meer. Dé kans om dit bruisende toneelgezelschap te ontmoeten of juist beter te leren kennen. 

Doorlopend
Darkroom: Duik in de darkroom en ontdek meer over Robin Hood in de Grote Foyer.
Ontmoet Oostpool: praat na en stel je vragen in de Grote Foyer.
Expositie: scènefotografie van voorstellingen van Toneelgroep Oostpool bij de Feniks Foyer. De tentoonstelling is samengesteld door Eva Broekema.

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.